Pentuja ~ Puppies

Pennut syntyivät 17.5.2017
aatoksen@gmail.com***************

Aatoksen pennut kasvavat perheemme keskellä, ulkoilevat säännöllisesti ja niiden kanssa vietetään mahdollisimman paljon aikaa. Pennut luovutetaan rekisteröityinä, mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina, pentutestattuina, sisäloishäätölääkittyinä ja ne saavat mukaansa kattavat hoito- ja ruokintaohjeet. Käytän Suomen Kennelliiton sopimuslomakkeita koiran kaupasta tai sijoituksesta. Pyrin antamaan pennun ostajalle myös kaiken mahdollisen tuen koiran kasvattamisessa ja hoidossa koko sen eliniän.

Haluan pitää meillä kotona asuvan "koiralauman" erittäin kohtuullisena, että aikani riittää jokaisen perheenjäsenen yksilölliseen hoitoon, huolenpitoon ja harrastamiseen. Siksi pentueessa on koira (tai koiria) joille etsin yhteistyökykyistä sijoituskotia. Ota yhtetyttä jos olet kiinnostunut sijoituskoiran hankinnasta, kerron siitä mielelläni lisää.

Vastaan mielelläni koiriini ja rotuun liittyviin kysymyksiin. Meillä voit tutustua myös pentueen emään ja perheen muihin koiriin. Halutessasi liitän Sinut myös Bullmastiffit ja Mastiffit ry:n.

Yhteydenotot: aatoksen@gmail.com tai 040-702 46 31